Машините са добри и ни вършат работа, затова ние винаги

...
 Машините са добри и ни вършат работа, затова ние винаги
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ въведе машинното гласуване, важната тема е съставянето на правителство

 „ Машините са положителни и ни правят работа, по тази причина ние постоянно сме подържали машинното гласоподаване. Ние би трябвало да създадем държавно управление. Истинската тематика е  за държавно управление, а не промени в Изборния кодекс ”. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг  в централата на партията.

Той добави, че ГЕРБ са приели машинното гласоподаване.

„ Трябва да извършите по този начин, че резултатът излизащ от флашката  да бъде преброен. Трябва да постигнете с Демократична България единодушие за това. Ние би трябвало да бъдем оптимално диалогични и като има недостатъци да бъдат отстранени. С какви очи казвате, че ГЕРБ е статукво в случай, че ние въдехте машините? Вие заблуждавате хората, че вие сте смяната, тъй като тя се е случила при нас ”, съобщи още водачът на ГЕРБ.

Борисов бе безапелационен, че ГЕРБ нямат фрагмент от машинното гласоподаване, само че съгласно тях машините  не са доусъвършенствани.

„ Ние сме носители на смяната, щом са Босировки, дайте да ги махнеме ”, с тези думи ръководителят на ГЕРБ отговори на съпредседателят на Демократична България Христо Иванов, който назова машините „ борисовки ”.

" Христо Иванов и тези борци против корупцията стоят сгушени. Ами нали вие управлявахте. Той твърди, че ние убеждаваме хората, че ги е боязън от машините. Ние ги вкарахме този машини. Христо, аз в никакъв случай не съм бил в коалиция с Българска социалистическа партия. Ти беше част от всичките обири, далавери и беззакония. Вие станахте съучастници по тематиката „ Лукойл ”, в газа, вие не гласувахте и не пуснахте предлагането на дадем оръжия по време на ръководството ви с Българска социалистическа партия. Хайде малко да сме смирим, тъй като същинската задача през нас  е да съставим малко държавно управление, с цел да мине зимата ”, акцентира водачът на ГЕРБ.

Бойко Борисов разяснява и следващата покруса с присъединяване на полицията и незаконни мигранти:

„ Заради неспособно управление избиха служителите на реда. Още преди седмица му искахме оставката на този основен секретар ”, сподели още той.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР